There are no breaking news at the moment

Mihin on mahdollista mennä kielimatkalle?

Moni lapsi ja nuori haaveilee kielimatkasta. Kielimatkat ovat noin 11-17-vuotiaille suunnattavia muutaman viikon mittaisia kielikouluja, jotka suoritetaan ulkomailla. Ne yhdistävät kielen oppimisen hauskalla tavalla ulkomaan matkaan, kavereihin ja uusiin kokemuksiin. Niistä nuori oppii sellaisia asioita ja taitoja, joita ei luokkahuoneesta saa. Kohteitakin on olemassa laidasta laitaan, ja nuori voi valita oman matkakohteensa niin, että se vastaa omiin tarpeisiin ja kiinnostuksen kohteisiin.

Maltalla aurinkoa, bileitä ja kavereita

Aurinkoinen paratiisisaari upeine bileineen, hot or not? Malta on tunnettu erityisesti kasinoiden tyyssijana, mutta tosiasiassa se on jo vuosia ollut myös kielimatkalaisten suosikkikohde. Aurinkoa ja rantoja pullollaan olevalla pienellä saarella on turvallista ja hauskaa, ja voit olla varma, että kielimatkasta tulee unohtumaton. Saari on täynnä elämää ympäri vuorokauden, joten tylsiä hetkiä ei Maltalla varmasti pääse syntymään.

Englannista aimo annos kulttuuria ja vahvistunut kielitaito

Kiinnostaako klassinen brittiläinen kulttuuri? Oletko englantilaisten historiallisten sarjojen suurkuluttaja, ja haluaisit oppia kieltä aidossa ympäristössä? Kiinnostavatko historialliset nähtävyydet ja vastapainoksi myös hauskanpito? Englanti on ollut kielimatkalaisten kestosuosikki ja monen ykkösvalinta. Tämä johtuu monesta tekijästä, mutta suurin niistä lienee se, että britteinsaaret sijaitsevat mukavalla etäisyydellä Suomesta, ja kolmen tunnin matka Helsinki-Vantaalta taittuu nopeasti ja mukavasti.

Yhdysvalloista elinikäisiä kokemuksia aktiivilomalta

Kiinnostaako aktiivinen loma täynnä uusia kokemuksia, jotka erottuvat täysin siitä, mihin on koti-Suomessa tottunut? Rakastatko iloisia ja mielenkiintoisia ihmisiä? Suuntaa kielimatkalle Yhdysvaltoihin! Monet yhdysvaltain kielimatkat ovat usein tyypiltään perinteistä kielimatkaa aktiivisempia, ja jotkut kielimatkafirmat tarjoavat jopa koko Yhdysvaltain halki suuntautuvia coast to coast-matkoja. Tällaiset matkat ovat ikään kuin monen maan kielimatkoja, sillä kullakin osavaltiolla on omat erikoisuutensa ja uniikit piirteensä, jossa kulttuuri on omanlaista.

Saksa on Euroopan sykkivä sydän

Kiinnostaako Eurooppa ja Euroopan unioni? Saksa lienee jokaiselle Eurooppa-fanille unelmakohde! Saksan kielen merkitys työelämässä kasvaa jatkuvasti, ja se onkin Euroopan unionin virallinen kieli. Saksan oppiminen onkin Euroopan markkinoiden kannalta suuri etu, ja voi olla esimerkiksi työn saannissa erittäin suurena etuna. Siksi saksan kielen oppiminen onkin erittäin suuri panostus lapsen ja nuoren tulevaisuuteen.